Clemens 2019 zonder logo

Altijd het lekkerste advies….

Bij ons bent u niet alleen op het juiste adres voor het beste vlees, wij geven u graag het juiste advies voor de lekkerste bereiding.

Topkwaliteit Zeeuws scharrelvarken

Het Zeeuws scharrelvarken wordt gehouden op een milieu en diervriendelijke wijze, op een strobed in een ruime luchtige stal met uitloop naar buiten. De stal is aangepast aan de varkens! De biggetjes beschikken over een verwarmd strobed. De basis voor dit varken is het Nederlands landvarken en het Yorkshire varken. Het is bijzonder dat de varkens zelf bepalen wanneer ze naar buiten willen. Door de open opzet van de stallen is er volop daglicht wat zorgt voor een natuurlijk dag- en nacht ritme.

KS Clemens 32
KS Clemens 18

Het vlees is van absolute topkwaliteit. Gegarandeerd zuiver van smaak en antibiotica vrij. De dieren hebben een goed en lui leven, ze groeien rustig op, waardoor ze langer leven. Het voer bestaat voornamelijk uit graan, stro en soja en wordt voor een belangrijk deel geteeld op eigen land, bovendien hebben de dieren vrij toegang tot het voedsel en water. Het vlees is mooi droog, goed van structuur en erg lekker. Tevens ontvangt de boer een eerlijke prijs.